sâmbătă, 22 octombrie 2011

Mircea si Dragomir cercetati de D.N.A.

Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, acuzaţi că au delapidat statul cu 3.5 milioane €: "ANAF a intrat deja pe fir". Adrian Mititelu este convins că justiţia îi va da dreptate în procesul cu FRF şi LPF, după ce cele două instituţii au decis dezafilierea temporară a Universităţii Craiova. Patronul grupării din Bănie susţine că în caz s-a implicat şi Administraţia Fiscală, deoarece fotbaliştii declaraţi liberi de LPF erau sub sechestru, în contul unei datorii de 15 milioane de lei, aproximativ 3.5 milioane de euro. "Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu au o mare, mare problemă. Le mai dau o veste. ANAF-ul s-a înscris ca parte civilă în procesul de la Curtea de Apel Bucureşti, pentru 15 milioane de lei. Ştie Dragomir în ce proces, în care le-a prezentat procurorilor acte false, cum ar zice el, un statut care nu mai este valabil.

În acest moment, au probleme mari cu legea. Sunt bănuiţi de o infracţiune foarte gravă, Dragomir ştie despre ce e vorba. Veţi vedea în 7-8-10 zile. Răspunsul va veni de sus. Statul român avea sechestru pe drepturile de federative ale jucătorilor în valoare de 15 milioane de lei, Dragomir a deposedat Statul de aceşti bani.

De la Piţurcă a început totul, nu e datorie la Piţurcă, e aberaţie, veţi vedea. Eu am făcut ce au făcut şi celelalte cluburi din România. Sunt cluburi din lume care au dat în judecată FIFA şi UEFA şi nu s-a întâmplat nimic. Cum să mi se ia dreptul la justiţie? Decizia excluderii Craiovei este exclusiv hotărârea Comitetului Executiv, este un abuz. Abuzul este că hotărârea a fost pusă în practică fără acordul Adunării Generale.

E pe rol şi procesul în care Pandurii i-au dat în judecată pe cei din conducerea fotbalulu românesc. Am înţeles că Dragomir&Co i-au sunat astăzi pe cei de la Pandurii şi i-au ameninţat că vor avea soarta Craiovei, dacă nu vor renunţa la proces. Părerea mea e că nu vor mai avea curaj", a declarat Adrian Mititelu.Mai multe vezi pe www.prosport.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu