sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Lucian Bute vrea UNIFICAREA CENTURILOR LA BOX

-Bute vrea UNIFICAREA CENTURILOR LA BOX : "L-am dat pe spate pe Johnson! Mă bat cu oricine, oriunde! Sunt gata" Bute vrea să lupte pentru unificare: Lucian Bute a ajuns la a 30-a partidă fără înfrângere în circuitul profesionist unde şi-a apărat cu succes pentru a noua oară centura de campiona mondial IBF şi spune că e gata să lupte pentru unificare. Bute consideră că tactica aleasă de antrenorii săi pentru meciul cu Glen Johnson l-a ajutat să câştige partida mai uşor decât se aştepta. Lucian aşteaptă un meci cu învingătorul din SuperSix, dar spune că nu e convins că acesta va accepta un meci pentru unificarea centurilor în 2012.
Lucian Bute s-a accidentat in victoria cu Johnson: Sper sa nu fie fractura
Bute si-a pastrat centura cu diamante. Imediat dupa victoria cu jamaicanul Glen Johnson, pugilistul roman Lucian Bute a devaluit, intr-o interventie,la televiziunea care a transmis meciul in Romania, ca s-a accidentat la mana stanga, in repriza a 9-a.
"Nu stiu daca s-a vazut la televizor, dar in ultimele reprize nu prea am mai lovit. In repriza a 9-a, m-am accidentat la mana stanga. Urmeaza sa fac analize suplimentare. Sper sa nu fie fractura", a spus Bute, campion mondial neinvins la supermijlocie, versiunea IBF.
Interesant este ca si jamaicanul Glen Johnson s-a plans, dupa intalnire, ca a avut o problema medicala - din repriza a 4-a, Johnson spune ca nu si-a mai putut folosi dreapta. Cu toate acestea, jamaicanul simte ca a castigat la puncte si ca l-a batut pe Bute cu o singura mana (?!!).

Verdictul arbitrilor a fost unanim, succes al lui Bute, confirmat si de presa internationala care a vazut un meci dominat categoric de roman, din prima pana in ultima repriza. SUPER FOTO Bute vrea UNIFICARE: "L-am dat pe spate pe Johnson! Mă bat cu oricine, oriunde! Sunt gata" 8 comentarii Astăzi, 05:51 SUPER FOTO Bute vrea să lupte pentru unificare: "L-am dat pe spate pe Johnson! Mă bat cu oricine, oriunde! Sunt pregătit" Lucian Bute a ajuns la a 30-a partidă fără înfrângere în circuitul profesionist, şi-a apărat cu succes pentru a noua oară centura de campiona mondial IBF şi spune că e gata să lupte pentru unificare. Bute consideră că tactica aleasă de antrenorii săi pentru meciul cu Glen Johnson a "făcut toţi banii" şi l-a ajutat să câştige partida mai uşor decât se aştepta. Lucian aşteaptă un meci cu învingătorul din SuperSix, dar spune că nu e convins că acesta va accepta un meci pentru unificarea centurilor în 2012. Mai multe vezi pe sport.hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu