marți, 26 februarie 2013

Gabriel Cristea-1 000 000 euro-despagubiri

Acuzata ca si-a omorat mama, Gabriela Cristea, vrea sa dea in judecata televiziunea  Acasa TV pentru 1 milion de euro! Gabriela Cristea este decisa sa apeleze la justitie si sa ceara daune de 1 milion de euro postului de televiziune Acasa TV care a difuzat declaratiile rudelor sale, cele care o acuza ca indiferenta ei fata de familie si a cauzat moartea mamei sale....
Gabriela Cristea nu trece usor peste acuzatiile venite din partea rudelor sale. Acestea au declarat recent la Acasa TV ca vedeta si-a renegat familia, iar raceala cu care isi trateaza membrii familiei a facut ca mama ei sa se imbolneaveasca si in cele din urma sa moara.
Povestea a fost rezumata atunci, in riscanta propozitie „Gabriela Crista si-a omorat mama”, care a si fost pastrata pe ecran, pe aproape tot parcursul emisiunii.Afectata de aceste acuzatii si constienta ca ii dauneaza grav imaginii sale publice, ea a decis sa dea in judecata postul Tv care a gazduit si transmis aceste acuzatii.
Cristian Brancu a dezvaluit, in emisiunea lui de la Antena 2, ca Gabriela cere despagubiri de 1 milion de euro.Gabriela Cristea sustine ca este linsata mediatic, iar tatal sau este manipulat de oameni care ii vor raul.
"Nu a existat vreo suspiciune asupra mea, nu m-a cercetat politia pentru omor. Ma simt supusa unui linsaj mediatic, tata este unealta unor oameni care vor sa ma discrediteze. Este prima data cand iau atitudine vizavi de asta pentru ca lucrurile au degenerat.
Mi s-au mai adus acuze si nu am reactionat pentru ca am considerat ca trebuie sa tin lucrurile in familie. De acum voi merge pe cale legala atat personal, cat si ca om de afaceri. Ieri, un trust media a titrat pentru doua ore mesajul "Gabriela Cristea si-a omorat mama!".Nu face decat sa scoata un om in piata ca sa- judece. Consider ca este vorba de un linsaj mediatic. Am fost acuzata de crima. Ce fac eu acum este sa actionez impotriva lor. Am facut plangeri la CNA, am vorbit cu avocatii mei", s-a plans Cristea recent la Wowbiz.Totul a pornit de la relatia destramata pe care vedeta o are cu familia ei. Pe cand a implinit 18 ani, pentru ca nu a fost acceptata in casa cu iubitul ei de atunci, Gabriela a fugit alaturi de partenerul ei, iar de atunci si-a construit singura viata, fara sa mai aiba legaturi cu membrii familiei.Aceasta raceala indelungata ar fi imbolnavit-o pe mama ei, femeia murind in urma cu cativa ani. Nici aceasta intamplare nu a induplecat-o pe Gabriela sa isi intoarca privirea asupra rudelor sale, ea nefiind prezenta nici la inmormantarea mamei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu