miercuri, 8 august 2012

Bianca Dragusanu. sare ca arsa! O Bianca mai tânara cu 10 ani?

Bianca Dragusanu. sare ca arsa! Iata ce a spus dupa ce Botezatu a comparat-o cu Denisa! Zilele trecute presa vuia pe tema „noua Bianca Dragusanu, in bratele lui Botezatu!”. Este vorba de o fosta concurenta de la Next Top Model, Denisa, care a defilat pe podium si l-a sarutat pe designer pe gura. Ea a fost comparata cu Bianca Dragusanu, singura diferenta fiind ca este mai tanara si ca nu are operatii estetice...(silicoane si botox).
Comparatia cu Denisa a scos-o din minti pe Bianca Dragusanu. Roscatei nu i-a cazut bine ce a scris presa si nici ce a declarat Catalin Botezatu.

Presat de Mass Media sa recunoasca faptul ca blonda cu care s-a sarutat pe podium seamana cu Bianca, designerul a declarat: "Seamana identic cu Bianca doar ca are 20 de ani, nu are nicio interventie, nu are nimic, nu este siliconata. O Bianca mai tânara cu 10 ani, care arata identic ca Bianca, ochi, par... dar este foarte frumoasa".
Bianca, afectata de comparatie, sau, poate, ingrijorata ca Denisa ar putea deveni vedeta peste noapte, a reactionat destul de dur:
"Nu inteleg de ce Catalin Botezatu" bate apa in piua cu numele meu. Daca a descoperit o fata cu potential sa o ajute, sa o ridice, dar ar fi frumos sa nu o mai compare cu mine, legând-o de numele meu.
Nu stiu de ce face mereu acesta comparatie. Probabil sunt standardul lui de femeie pe care si-l doreste de le compara pe ele cu mine. Cât despre calitatile mele fizice, as prefera ca domnul Botezatu sa se abtina de la alte comentarii, asemanari sau comparatii", a declarat Bianca Dragusanu pentru Cancan.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu