luni, 7 martie 2011

www.playboy.ro lenjerie de lux si zacuzi

Concursul se desfăşoară pe www.playboy.ro între 4 martie şi 15 mai 2011. Aduna cat mai multe puncte astfel:

Fă-ţi cont pe site sau autentifică-te direct cu contul de Facebook si ai cîştigat 10 puncte!

La fiecare login, mai ai încă 10, din oficiu. Zilnic.

Găseşte cît mai multe "articole cu urechi" pe site-ul playboy.ro. "Articolele cu urechi" se schimbă zilnic, fiecare dintre acestea însemnînd cîte 100 de puncte. Trebuie doar să te "plimbi" pe site.
Trimite-ne codul promoţional unic pe care îl poţi găsi în paginile revistei PLAYBOY, ediţiile din lunile martie, aprilie şi mai. Codul îţi aduce 1500 de puncte, deci ar fi păcat să-l ratezi. Un utilizator poate trimite un singur cod pe lună.

Trimite un banc pe zi. Fiecare banc trimis îţi poate aduce 20 de puncte. Pentru a trimite bancul foloseşte formularul din pagina de bancuri. Nu poţi trimite mai mult de un banc pe zi. Bancurile vor fi validate de un admin din echipa PLAYBOY. PLAYBOY îşi rezervă dreptul de a nu oferi cele 20 de puncte. Fii haios!

Trimite săptămînal feedback consistent despre site sau revistă. Poţi folosi butonul de „FEEDBACK” din site-ul www.playboy.ro. Feedback-ul va fi validat de un admin din echipa PLAYBOY. PLAYBOY îşi rezervă dreptul de a nu oferi cele 20 de puncte.

Trimite pe mail la zece prieteni diferiţi vestea despre concurs şi primeşti 300 de puncte. Poţi trimite o singură dată la zece adrese de mail diferite şi valide. Dacă nu sînt bune, nu iei punctele. Sorry.

Devino fan al paginii PLAYBOY de Facebook şi cîştigi 100 de puncte. Dacă nu eşti logat prin facebook connect, nu putem să-ţi acordăm punctele.

Premiile:

Marele premiu al concursului, un Jacuzzi de apartament în valoare de 7700 de euro +TVA, va fi acordat celui care va acumula cel mai mare punctaj pînă la data de 15 mai, ora 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu